Kezdőoldal » Otthon » Kert » Orchidea átültetése: cserepet...

Orchidea átültetése: cserepet hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Át szeretném ültetni az orchideáimat, mert elég régóta megvannak, és biztos jól esne nekik egy kis talaj csere. Megvettem már az orchidea földet, de cserepet sehol sem találok nekik. Általában átlátszó műanyagban árulják őket, de az enyémeket ilyen színes, tömör cserépben adták, és félek, hogy nem kapnak elég fényt.

Hol tudnék olyan cserepet venni, mint amiben árulják az orchideákat? Mindenhol csak nagyobbat találok, ami egyrészt a kaspóba sem férne bele, másrészt meg nagyon sok föld kellene bele, és úgy tudom, azt nem szereti a növény.

2017. aug. 10. 17:51
 1/2 Andizsuzsi ***** válasza:
Leveles orchidea gyökerének nincs szüksége fényre.
2017. aug. 10. 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy az első írta....

De ha mindenképpen átlátszóban szeretnéd nevelni, akkor szerintem keress fel egy erre szakosodott webhelyet.

Normál típusút (nem átlátszó műanyag vagy kerámia) biztosan találsz egy kertészeti áruházban (pl.: OBI, Praktiker, vagy egy szimpla helyi virág bolt)

2017. aug. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!