3m atmeroju es 70cm magas felfujhato medencebe mennyi hipot kell onteni?
A kérdező azt állította kérdésében, hogy úgy hallotta, a hipó UGYANÚGY jó. Ezért kértem, hogy mutasson már egy linket. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy szakszerű, közfürdőkben alkalmazott vízkezelési eljárást bemutató oldalt linkelt volna. Nyilván valakitől hallotta, hogy a strandon is hipóznak, tehát ugyanolyan jó, aztán a butaság gerjeszti önmagát. Ezt szerettem volna látni, és rámutatni, hogy az nem UGYANOLYAN. Tehát teljesen jogos a kérésem, mutassa meg, honnan szerezte a félrevezető információt. Nem kell idézned, nincs itt semmi látnivaló, azon kívül, hogy félreértettél.
A közfürdőkkel kapcsolatban lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam, amikor azt állítottam, hogy túladagolnak. Viszont akkor nem értem, miért panaszkodnak olyan sokan az uszodavíz klórosságára? Nekem, akinek a vizében gyakorlatilag kimutathatatlan a klór, zavaró a határértéken belüli klórszint is. Érzi a bőröm, az orrom.
De igazából ezek a kérdező problémájával kapcsolatban nem bírnak relevanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!