Hol tudok vitorlavászon (vagy szerű) anyagot venni?
Figyelt kérdés
Légy szíves segítsetek.A szaletlink 2 oldalát szeretnénk (viszonylag) zártabbá tenni,hogy rossz időben is használhassuk.Valami erős,vízhatlan vagy vízlepergetős anyagot keresek,lehetőleg vitorla vásznat.Merre keressek?KÖSZI2010. máj. 23. 13:35
1/9 anonim válasza:
nem tudom mi az a szaletli, de a felsorolt igényeket tökéletesen kielégíti a teherautó ponyva is. keress rá a google-ben, hátha van vmi cég, ami magánszemélyeknek is elad ilyesmit.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!A szaletli olyan kerti tartózkodó,aminek az oldalai nyitottak(ez lehet telepített,de épített is,nekünk az utóbbi van),fa a tartószerkezet,és pl,cserepes vagy palás a teteje.
2010. máj. 23. 18:59
3/9 anonim válasza:
Budapesten V. ker Hercegprímás utcábanvan a Texért, ott mindenféle ipari textiliákat lehet kapni. Nyugágyvásznat, ponyvákat, viaszosvásznat stb
4/9 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 23. 22:52
5/9 anonim válasza:
Bak Ponyva! Évek óta velük csináltatok mindent és iszonyat gyorsak, pontosak!!!
6/9 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZI!
2010. máj. 24. 23:40
7/9 anonim válasza:
Angin?Az is hasonló a vitorlavászonhoz..
8/9 A kérdező kommentje:
Az is jó lehet,de az mennyire vízlepergetős?
2010. máj. 27. 23:40
9/9 anonim válasza:
IKEA-ban találtam vitorla vásznat. Vízlepergetős, fém karikákkal el van látva, mérete 240x310, 995,-Ft.
Én ezt fogom kifeszíteni a medence fölé árnyékolás céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!