Rotakapa kérdések (leírás)?
Ez a rotakapa mennyivel tud menni ha kereket szerelünk rá: Straus 5,5LE benzines rotakapa
Mennyi a benzin olaj keverési aránya( jó az arol 2t olaj?)
Kell rajta váltani? És ha igen akkor hogyan?
De ezekre nem is tud utánfutót szerelni, legfeljebb barkácsolni. De elnézve ennek a gépnek a felépítését, mégis hova? Mert nem egy masszív szerkezet.
Utánfutós, kerti traktor használatra amik vannak, régi Honda, Robi stb. használtan 200-tól indulnak.
De azok már mennek 20-25-tel, van 3-4 fokozata+hátramenet és kétüteműek jellemzően.
Az keverékes, vagyis kétütemű a motorja.
Viszont kocsihoz szerintem gyenge.
Tudom, sokan használták régebben így, de akkor is, jobb egy erősebb, nem terheli meg úgy a motort.
Éppenséggel, Jófogáson, Vaterán, egyéb hirdetési oldalakon tudsz venni kompletten, rotát kocsival, azokat ki is próbálhatod.
Az ilyen keresgéléshez idő és türelem kell, hogy a közeledben találj olcsó és jó állapotú gépet, de szerintem megéri. Én legalábbis így szoktam dolgokat venni.
Ha nem értesz hozzá, akkor vigyél valakit magaddal a vásárláshoz, nehogy olyasmit sózzanak rád, amit azért adnak el, mert már véres a torka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!