Szerintetek a korallvirág vagy a muskátli szebb? Melyik mennyi gondozást igényel? Szobanövényként melyiket érdemesebb tartani? Kérlek benneteket írjatok róluk egy keveset: )
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 20:13
1/6 anonim válasza:
Kifejezetten szobanövénynek egyik sem alkalmas. A muskátli balkonládába való vagy esetleg meleg és fényes üvegezett verandára, lépcsőházba, de télen nincs díszítőértéke. A korallvirág kifejezetten szezonális dekorációs növény, mert értékelhető virágzásra csak adott téli időszakban, esetleg hormonhatásra kerül sor és az év más időszakában dekoratívnak is alig mondható zöld folt.
2/6 anonim válasza:
Nekem a muskátli tetszik jobban, de a szobába nem való, ha a kettő közül kellene választani, akkor inkább a másik.
3/6 anonim válasza:
Igaza van az 1-nek, ... de ..
Nem tudom mi van nálam a levegőben, de a télre kapott ciklámenemen MOST van vagy 10 virág és a tavasszal kapott korall virágom ezerrel virágzik, pedig nem tápozom őket, a kertemből ásott földbe ültettem át őket. (?)
Tudom, hogy nem ez a jellemzőjük.
4/6 anonim válasza:
Évente 2szer tudom virágzásra bírni a 4 éves korallvirágom... jelenleg is virágos és elég sokáig bírják a virágok.Kintre soha nem raktam,bent nagyon jól érzi magát.
Muskátlim nincs,nem szeretem és ők se szerettek soha engem :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, ment a zöld kéz:) nekem volt muskátlim, de szobanövényként még nem használtam, de nagyon szeretem ezért is gondoltam, olvastam róla, hogy használják szobanövényként és hogy a korallvirágot is, mindig nyílik, de általában írnak mindent, olyantól szerettem volna kérdezni akiknek van és ténylegesen tudják mondani a véleményüket. Köszönöm mégegyszer mindenkinek :)
2017. júl. 21. 22:19
6/6 anonim válasza:
Muskátli kifejezetten kültéri, balkonládában tartható, erkélyekben, kertekben virágzó, tartandó növény.
Nem igényes, könnyen kezelhető.
Tápoldattal locsolva egész nyáron virágozni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!