Ha rendelek Hollandiából Cannabis magot, akkor a növény megint fog magot hozni, majd ha terem?
Úgy, hogy magot az rendel aki akar, a mag csak mag, a növény az illegális...
Amúgy profik úgy csinállják, hogy kivonatoznak az osztákokhoz, ott lehet venni 100%-ban nőstény palántákat, aztán hátizsákban hazavonatozzák...
A legtöbb holland webshop is garantálja, hogy a mag nőstény virágot ad, de azért ott van hibaszázalék...
Az meg, hogy fog e magot hozni, csak azon múlik, hogy beporozzák e a rovarok vagy nem... önmagában a virág csak egy nemiszerv, magától nem termékenyül meg...
De amúgy nem azért szokták termeszteni, mert magot akarnak kinyerni :)
Am vicces, hogy mindent árulnak az otthoni termesztéshez olyan magyar boltok, akik le se tagadhatják, hogy e célra árulják, de közben meg illegális... képmutatás...
Mindegy, szerencsére én tanultam, és nem vagyok rászorulva, de egy gyerekkori ismerősöm ebből szedte össze a vállalkozásához a kezdőtőkét 5 éve 3négyzetméteren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!