Tegnap délután adtam neki három (döglött) legyet, különböző szájakba. Megmozgattam egy gépkapoccsal, mire a növényem bekapta. Reggel meglepődve láttam, hogy nyitva van valamennyi csapdája. Odamentem, hogy kifújjam azt amit meghagyott, de az egész légy várt, érintetlenül.
Azt hozzá kell tennem, hogy tesco-ból van. (nem ez az első vénuszom, azt még úgy rendeltem egy jó helyről. Ezt ajándékba kaptam, mert akciós volt .-.)
Bonusz kérdés: Az egyik csapdája tele van földdel. Próbáltam kipiszkálni, de félek hogy csak még több kárt teszek benne. Szerintetek?
Tudom hogy nem kell etetni, de nem tudtam egyenlőre venni megfelelő desztillált vizet.
2017. júl. 5. 09:54
2/7 anonim válasza:
Nem az első, csak a második mozgásra "harap" a növény, ezzel elkerülve azt, hogy csak szélmozgás vagy porszemek hatására csapódjon össze, ezért kellett piszkálnod, hogy megmozduljon. Etetni pedig tényleg nem kell, pláne nem ilyen mértékben, ezzel nem tudod pótolni a vizet.
A földet pedig nem kell kiszedned, semmilyen gondot nem okoz.
2017. júl. 5. 10:11
3/7 anonim válasza:
Igen, erre rájöttem, a probléma azzal van, hogy nem emészti meg. Bekapja, majd kinyitja a száját, a légy pedig benne van érintetlenül :/ Ettől függetlenül köszönöm szépen a válaszodat! Remélem ma már tudok vizet hozni neki :)
2017. júl. 5. 12:20
4/7 anonim válasza:
Kérdező vagyok, csak véletlenül a másik fiókból írtam.
2017. júl. 5. 12:20
5/7 anonim válasza:
A húsevő növények többnyire olyan helyen élnek, ahol sovány a tápanyag a talajban. Ezt kompenzálják az állati fehérje fogyasztásával. Ha van elegendő tápanyagot tud a gyökereivel felvenni a talajból, akkor nem eszik, mert nincs rá szüksége. Szóval lehet hogy az a "baj", hogy túl jól van tartva.
2017. júl. 6. 03:10
6/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam :) Az első vénuszom már virágzott, és szoktam növény zenét lejátszani, remélem tényleg jól van :)
2017. júl. 6. 09:25
7/7 anonim válasza:
Manapság reneszánszát éli a vegán táplálkozás. Talán a növényed is kipróbálja....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!