Kinai kaszákhoz milyen kenőzsírt vegyek, és milyen gyakorisággal használjam?
Figyelt kérdés
Straus fűkasza. Tudom hogy gagyi de erre futotta most csak. Mivel tudnám még meghosszabbitani az élettartamát?2017. jún. 11. 18:36
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 11. 18:52
3/12 anonim válasza:
A stilhl mindenhez jó,csak lehet hogy drágább .
4/12 anonim válasza:
A strausnál nem kell törődni a kenéssel.
Nem fog addig működni, hogy ez problémát okozzon.
5/12 anonim válasza:
Ha messze laksz az alkatrészbolttól/szerelőtől, akkor kapásból vegyél 2-3 darabot.
6/12 A kérdező kommentje:
Kb 2 idényre tervezek vele ezzel együtt. Ha azokon tulvagyunk, már megérte... Mivel nem gyakori használatban lessz, így csak kibirja... Amúgy ismerek olyat aki dolgozik is ilyennel, már 4-5 éve... Nekem meg csak otthonra kell...
2017. jún. 12. 21:26
7/12 anonim válasza:
Ezeknél a fűkaszáknál 5-ből 1 általában évekig bírja, a másik 4 kuka. Ismerősöm is vett a piacon egyet 20-30 ezerért, s volt olyan év, hogy 50-100 tankot is vágott vele gond nélkül, napi 8 órában. S felvette két FS410-el a versenyt.
Szóval ha kifogod, akkor évekig kiszolgálhat. Keverékolaj legyen zöld Husqvarna vagy Stihl! S ne a legvastagabb damillal használd! Elég a 2,4-2,7 mm.
8/12 A kérdező kommentje:
Olajból speciális olajat használok, ami kifejezetten 2ütemű sportrobogókhoz van.
2017. jún. 15. 16:28
9/12 Szirony Gyuri válasza:
Én 1300 ft vettem. Szöghajtás zsír Alco márkájú.
10/12 anonim válasza:
4es te alapból vagy ilyen segg vagy fuxtec bérenc vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!