Kezdőoldal » Otthon » Kert » Masodvetesnel mit használják...

Masodvetesnel mit használják fertőtlenítesre?

Figyelt kérdés
Salátám ideje lejárt:) ráadásul ami bent maradt nagyon sok hernyó megtámadta tele van fekete petekkel is.Talajfertotlenitesre mit használják fel szeretném hasznalni a helyet.lassan a borsóm is kijön arra is kellene.Köszönöm a válaszokat elore is.

#Talajfertotlenites
2017. jún. 6. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj ki Szerbiába...a Galitiont -forintban átszámolva- kb.850 ft/kg a szabadkai tejpiacnál,a "büdöspatikában".
2017. jún. 6. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Aha!!!oké!

Poént tartsd meg másnak!Normálisan feltettem egy kérdést úgy tudom erre való az oldal!

2017. jún. 6. 18:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Magyarországon értékesített dolgot szeretnék😊
2017. jún. 6. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem poén volt...igaz,én Szegeden lakom,-úgy "könnyű".

Itthon ugyan az a hatóanyagú(pietroid) szer 5~6szoros áron van,és semmit nem ér a megadott koncentrációban.

Én a Basamidról hallottam,hogy jó...de fölötte van a 7k-nak kilója...

2017. jún. 6. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Semmit ne használj.

Én az elmúlt 40 évben ugyan még nem láttam salátán hernyót, fekete petét meg főleg nem, de az egész biztosan olyan állat, ami nem a talajban lakik, vagyis a talajfertőtlenítés semmit nem ér ellene.

A talajfertőtlenítésnek kis területen leginkább csak pajorok ellen van értelme (veteményezés előtt, szedés után), minden más rovar odaszáll (mászik) pár méterről, a nem kezelt területről.

2017. jún. 7. 07:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén hogy ez nekem is teljesen új.De ott vannak!
2017. jún. 8. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tudsz jó fotót csinálni, felrakhatod, hátha felismerjük, mi az, és mit kell tenni ellene.
2017. jún. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!