Milyen elektromos fűnyírót vegyek kb 400 nm-es kerthez ami nem túl drága de nem is gagyi? Kb heti 1 vagy havi 3 fűnyíráshoz? Márka? link?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 18:26
1/6 anonim válasza:
Még ha a 400 nm maga a tiszta gyepfelület, akkor is elegendő még a legkisebb vágásszélességű fűnyíró is (szegénynyíró azért nem), de a nagyobb vágásszélesség jobb, mert kevesebb hosszon kell tolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Na ok de elég az 1000 watt-os? Vagy 1200? Esetleg ekkorához már kell az 1600? Valaki esetleg tud ajánlani olyat ami bevált és nem kell kidobni a garancia lejárta után? Sokat keresgéltem és sajnos a vélemények csak a 40-50 ezreseknél pozitívak főleg...
2017. máj. 23. 18:37
3/6 anonim válasza:
Szerintem elég az 1000 wattos is, de a vágószélességnél jobb ha több.
Nem tudom mi van ami el tud romlani egy elektromos fűnyíróban, de a miénk kb 15 éves, és 5-600 nm -es kertben a gazat 900 wattos fűnyíróval vágom. Eddig még semmi baja nem volt, kivéve hogy már megviselt állapotban van, de az is inkább esztétikai probléma.Egy nagyon olcsó mtd fűnyíróról van szó.
4/6 anonim válasza:
En 1 honapja vettem Agrimotor 1300 W-os funyirot. Nagyon jo kis gep, 20.000 alatt volt az ara.
5/6 A kérdező kommentje:
2017. máj. 24. 18:36
6/6 anonim válasza:
Elektromossal nem nagyon tudsz mellényúlni, az egyik legolcsóbb noname gépet vettem meg vagy 10 éve, hibátlanul működik. Az önjárást meg a központi magasságállítást meg az ilyen baromságokat hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!