Aki használ (t) AL-KO fűnyírót és/vagy damilos kaszát, mi a véleménye róla?
Fűnyírót kb. 200-250 m2-en (évente 7-8szor), fűkaszát kb. 300 m2-en (évente max 4szer) használnám.
Eddig jó véleményeket hallottam általában a márkáról, számomra megfizethetőbb lenne mint a 2 nagy márka gépei, és szerintem nekem erre a munkára nem is kellene drágább profibb gép.
Akinek van/volt ilyen márkájú gépe, milyen véleménnyel volt róla? Hány évig használta? Elégedett volt-e vele? Hányszor kellett szervízbe vinni esetleg? Egyéb pozitív vagy negatív tapasztalat?
Ekkora területre, ilyen gyakorisággal használva jó lehet.
Nagyobb igénybevétel esetén felejtős!
Régen elég jó minőséget gyártottak, mára tényleg csak "hobbi" kategória.
Az előző válasz jó, ez már rég nem német, hanem kínai gyártmány.
Az se mindegy, hogy konkrétan melyik típusa a márkának.
Fűkaszából nem is igen gyártanak rendesebb teljesítményűt, ilyen 1 LE körülivel meg nem sokra mész, ha csak évi 4x akarod nyírni. Akkor inkább már a piacon vegyél egy nagy teljesítményű Demon kaszát 26 E-ért, 300 m2-en az is sokáig bírja, és harmada idő alatt végzel a nyírással.
Nekem a kisebb kasza van, a 32 köbcentis (BC4125)
Kb. 6-7 éve van meg, eddig egyszer kellett porlasztót cserélni rajta. Jól szuperál, igaz, jobban kell pörgetni mint a nagyobb motoros gépeket.
A szöghajtásnak is van már hangja, de még jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!