Kezdőoldal » Otthon » Kert » Csongrád megyén belül, lehetől...

Csongrád megyén belül, lehetőleg Szegeden tudtok ajánlani valakit, aki öntözőrendszerek kiépítésével foglalkozik?

Figyelt kérdés
Lehet cég, magánszemély, bárki, akit megbízhatónak találtok és szívesen javasolnátok.
2017. máj. 8. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

pl. ez:

[link]

de ha prof. Goog Lee-t kérdezed, mond még neked többet is. :))

2017. máj. 8. 15:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Prof Goog Lee nem tudja sajnos megmondani, hogy ki megbízható, és ki nem. Ő azt javasolja szívesen, aki fizet érte...
2017. máj. 8. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Én hallomásból tudom,egy távoli rokonom dolgoztatott velük 3~4 éve-elégedett volt.

A nevüket nem tudom,csak hogy hol vannak: A Makkosházi körúton,a páratlan oldalon, a Lidl,és az OMV kút között,a sarkon egy sárga épületben autószerelő van,-és mellette lévő épület,azt hiszem,11 szám. Táblájukon öntözéstechnika kis,-és nagyker van...

2017. máj. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!