3/4-es kpe csőbe mennyi víz fér el? Kerti zuhanyt szeretnék csinálni legalább 60 literest.
Figyelt kérdés
Van esetleg valakinek konktét terve? Hogy lehet a csövet rögzíteni keverő csaphoz stb2017. ápr. 25. 12:12
1/4 anonim válasza:
Nem lesz jó!
Én anno próbáltam,nagy szenvedés árán feltekertem 15 méter 20-s kpe-t. Mikor oda került a sor,-bizony nem úgy melegedett benne a víz,ahogy szerettem volna.
Egy olcsó locsolótömlővel jobban jársz. A Szatmárinál most vettem a 3/4-s zöld slag 3200 a 25méteres.
Bizony a 60 literhez nagyon sok kellene,véleményem szerint 60~80 méter.
2/4 anonim válasza:
Esztétikusan meg tudod oldani vastagabb műa.g. (narancsszínű) csatornacsőből.
Két végét ledugózod, függőlegesen rögzíted. Alul bevezeted a vizet, felülre meg egy zuhanyrózsát teszel.
3/4 anonim válasza:
* Előző vagyok, találtam egy hasonlót.
Nekem is ilyen lesz, már félig készen van, csak még le kell fújnom feketére.
Keverőcsappal nem lesz tűzforró a víz, és lassabban is fogy el a meleg víz.
Kb. egy tízesből kijön az egész.
Íme:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a tokysolart néztem 2 gondom van. 1 nincs gégecső. A feleségem utalja ha a haja vizes lesz :) 2 hogy rögzítem le mert a betont nem szeretnék a kert közepére. Egy 40x40 es kő meg szerintem nem fogja meg ha belekap a szél. Amiket látok deszkás megoldást a honlapon szerintem attól is eldől.
2017. ápr. 26. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!