Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ciki, ha egy nő nyír füvet?

Ciki, ha egy nő nyír füvet?

Figyelt kérdés

Nem kis elektromos,hanem benzines fűnyíróra gondolok.

Én szoktam nyírni a füvet,mert páromnak gerincproblémái vannak,s jó ideig nem csinálhatja.Viszont,mikor nyírom,látom,hogy néznek,mint akik nem láttak nőt füvet nyirni.Ciki lenne a kerti munka?Nem sok fiatalt látok a kertekben dolgozni.Amúgy meg nem kis kertől van szó,hanem egy olyan nagyról,amivel két óra alatt végzek.26/Nő

2017. ápr. 25. 09:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem soha nem fordult ez meg a fejembe.... anyukám is végig tologatta a fűnyírót az udvaron,ha nagy volt már a fű és apukámnak nem volt rá ideje mert későn ért haza. Így amikor külön költöztem,férjhez mentem és saját házunk lett jó nagy 3000m2-es telekkel, eszembe nem jutott olyan,hogy ciki lenne megfognom a fűnyírót, pláne,hogy a szép udvar és kert a mindenem. 40 méter az utcafrontunk ahonnan télen is ellapátolom a havat és ahonnan biza jó meredek az árok és az országút melletti lejtésnél kavicsos,így ott már miatt biza elő kell venni a benzines fűkaszát. Amúgy rossz napokon kifejezetten megnyugtat a fűnyírás
2017. ápr. 25. 11:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem hatvanévesen rendszeresen vágom a füvet egy nagy teljesítményű benzines Hondával. Nem csak a belvárosi házunk kis pihenőkertjében, hanem az 1500 m2-es zártkertben is. A férjem közben más munkát végez, permetezni pl. nem tudok...
2017. ápr. 25. 12:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is a nejem nyírja és nem azért mert beteg vagyok hanem mert szeret füvet nyírni.
2017. ápr. 25. 12:28
 14/26 A kérdező kommentje:
Mennyi idősek vagytok?
2017. ápr. 25. 12:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Mert huszonéves nőket nem nagyon látok füvet nyírni.
2017. ápr. 25. 12:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 20on éves nő vagyok, de gyerekkoromtól én nyírom a füvet és nem apám. Sosem éreztem cikinek.
2017. ápr. 25. 12:54
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is én nyírom, pedig a páromnak kutya baja, de egyszerűen én szeretek fűvet nyírni, ő meg csak muszájból tenné meg. A miénk is benzines, mondjuk a telek annyira nem nagy, de nem is kicsi, úgy 800 nm. Ablakot viszont ő mos, mert azt meg én utálom, de mocskos módon (az egyetlen házimunka, amitől kiver a víz, minden mást megcsinálok szívesen, bár sok mindenen osztozunk). Mi is relative fiatalaok vagyunk, ez sem falu, bár nem is külváros (a Dunakanyarban élünk, Bp-ről menekültünk ide). Semmilyen házimunkában nincs röstellni való, egyik sem ciki, semelyik félnek. Meg kell csinálni és kész, föl lehet osztani, az csinálja aki tudja, vagy aki szereti, vagy aki épp elvállalja, a lényeg, hogy minden meglegyen. Nem tudom,én rengeteg embert láttam már a kertben tevékenykedni, de sosem akadtam fenn azon milyen nemű, avagy mennyi idős és épp milyen munkát végez.
2017. ápr. 25. 14:16
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

Nő vagyok, műtött gerinccel, kiújult gerincsérvekkel 1300m2-es telekkel és én nyírom a füvet, mert szeretem csinálni, egyáltalán nem jelent a gerincemnek problémát.

Annyi az egész, hogy miattam le kellett cserélni a benzinmotorost villanyra, mert nem tudtam berántani a rossz vállaim miatt.

Soha nem láttam, hogy ezen bárki is megbotránkozott volna, ahogy én sem teszem, ha férfit látok ablakot pucolni.

2017. ápr. 25. 15:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki? Mert egy jó nőt aki még ráadásul füvet is nyír nem csoda, ha megnéznek, én is azt tenném :-)
2017. ápr. 25. 18:51
 20/26 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ennyi idősen ilyen kérdést még felteszel!
2017. ápr. 26. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!