Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kb. mennyiért lehet kiméretni...

Kb. mennyiért lehet kiméretni a telekhatárt?

Figyelt kérdés
Aki a közelmúltban csináltatta esetleg, mennyibe került?
2017. ápr. 23. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, jogosult vagyok-e válaszolni, ugyanis csak szándékomban volt a méretés, de az ára miatt letettem róla.

530 m²-es zártkert, nagyváros közeli falu határában, jó autós, gyalogos megközelítési lehetőséggel. Nagyobb tereptárgyak nincsenek, lejtős, térkép alapján L-alakú, így 6 sarokpontja van. Örököltem, nincs bekerítve, a környéken szokásjog alapján használja ki-ki a magénak gondolt részt. Meg szerettem volna tudni pontosan, hol van a miénk, földhivatali beadványra nem volt szükségem. (Annak elkészítése további árnövelő lett volna.)

Az árajánlatok 50 000 Ft és 85 000 Ft között voltak. (Nem a megvásárlására, a kimérésére.)

2017. ápr. 23. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
50 és 85 ezer sarokpontonként vagy az egészre?
2017. ápr. 23. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy az egészre. :)

Az nagyon durva lenne, ha 300-500 ezer lenne a kiméretés.

Egy geodétának kb negyed órás munka.

Az ár reális, egyrészt dolgozik is, bár ez a legkevesebb, több idő az oda- és visszaút, meg még adóznia kell az összegből.

2017. ápr. 23. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb. 6 éve mérette a rokonom szomszédja, 80 lett volna hivatalosan, aztán megalkudtak számla nélkül 40-ben.
2017. ápr. 23. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
3 hete mérettem 6+15 Ezer HUF-t fizettem az összes sarokpontot kijelölte a geodéta.
2017. ápr. 24. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:
6 mérőpontra kaptam egy br. 100.000Ft-os ajánlatot. Nem mérettem ki, ugyanez az ember 5 éve feleennyiért csinálta nekem a másik telket. Utazása kb. 7,5km lakóhelytől hozzám...
2017. ápr. 25. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Jó lenne ha 5-ös visszajönne és azt is megírná, hogy ezt hol?:) Ettől csak borsosabb árakat olvastam eddig.
2019. jún. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!