Bonsai fa a lakásban!?
Figyelt kérdés
Vettünk 3-4 éve egy bonsai fát ami a lakásba való. Fél év múlva viszont kiültettük mert nem tudtunk vele foglalkozni. Ma viszont kiástam meg metszettem és a régi cserépbe visszaültettem. Semmi jele annak sajnos hogy megmarad de szerintetek túléte és van esély rá hogy újra egy zölden pompázó fa lesz belőle? Tápoldatot természetesen veszek hozzá.2017. ápr. 9. 15:38
1/4 anonim válasza:
A legfontosabbat nem írtad!
Ez milyen fa?
2/4 A kérdező kommentje:
Ha tudnám😂😂😂😂
2017. ápr. 10. 19:03
4/4 anonim válasza:
Ez kb. olyan kérdés, mint írni a háziorvosnak egy e-mailt, hogy beteg vagy, mondja meg, mi bajod van. És semmi egyéb információt nem adni neki, csak hogy orvosságot majd veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!