Afrikai vagy fokfoldi ibolya kiultetese kertbe?
Figyelt kérdés
Nem ertek a viragokhoz sajnos, elindultam novenyeket venni a kertbe es ebbol vettem 5dbot.. aztan utanaolvastam hogy ez ezobanoveny... jon a nyar, jo ido van, kiultethetem?2017. márc. 28. 12:49
1/4 anonim válasza:
Én nem tenném.
Könnyen elfagy, másrészt szobai körülmények között is oda kell figyelni az öntözésére.
Pl. a leveleit nem érheti víz, mert megbetegszik.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet kiültetni, ablakpárkányra jó lesz, de télen be kell vinni. Elég kényes növény, olvass utána a gondozásának.
Az egynyáriakat áprilisban kezdik árulni, virágboltokban, piacokon nézz körül (a barkácsáruházakban a selejtet árulják drágán). Hagymásokat ősszel kell ültetni.
Ha ennyire kezdő vagy, egynyáriakkal kezdj: petúnia, begonia, stb. Vannak napigényesek és árnyékkedvelők, akinél veszed, megmondja, hogy melyik hova való.
3/4 anonim válasza:
Ez 1 cserepes virág,ne keverd a nálunk tavasszal kibúvó ibolyával .Még a gondozása sem olyan egyszerű .
4/4 anonim válasza:
Csak lakásba való, világos helyre.
Kiültetheted éppen áprilisban, kibírja, ha nem fagy el, de nem lesz szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!