Hogy kell virágmagot ültetni cserépbe?
Figyelt kérdés
Most csinálom elöször, vettem virágmagot de nem tudom, hogy kezdjek neki. Mit hogy kell, mire figyeljek?2017. márc. 25. 11:16
1/3 anonim válasza:
A mélység adott, rajta van a papíron.
Nyilván valami jobb virágföldet használj, ne ilyen Lidl vagy Tesco saját márkásat.
Ne sorba tedd, hanem egyenletesen elszórva. Nem az a lényeg, hogy elfogyjon a csomagból a mag, hanem ésszel, hogy a tervezett növényszámnál legfeljebb kétszer több keljen ki. Apró magoknál lehet sokszorosát szórni, nagyoknál legfeljebb kétszeresét.
Ültetéskor öntözd be, utána már mindig csak lentről szívasd fel vízzel, mert a fenti öntözés kiveri a magot a földből.
2/3 anonim válasza:
virágföldbe rakd, én tavaly amit kerti földbe raktam meg vakondtúrásból szedettbe az ugy össze tud tömörülni hogy nem tud benne fejlődni a gyökér
3/3 anonim válasza:
és amíg nem kelnek ki takard le egy fóliával a pára miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!