Ezt a két fajta chilimagot hogyan tudnám a legnagyobb sikerrel palántázni és termőre nevelni?
2017. márc. 12. 07:39
11/13 A kérdező kommentje:
Végül csak két nedves zsepi közé tettem be őket egy ételhordóba.
Remélem nálam nem lesz gond mert direkt palántaföldet vettem.
És akkor ültetés után mehetnek az ablakba már nem lesz bajuk a napfénytől? Már annyi minden összeolvastam, hogy eltanácstalanodtam :D
2017. márc. 20. 11:08
12/13 anonim válasza:
Nem a napfénytől lesz bajuk, hanem a meleg és éjszaka sötét helytől. (Ezek ugye a szabadban is kikelnek valahogy, és akkor bizony egyből a napon vannak, még az üveg se szűri meg a fényt úgy, mint a lakásban.)
Viszont a szabadban éjszaka hűvös van, és a növekedésük leáll vagy lelassul, nálad meg a vaksötétben is növekedni fognak a meleg miatt, így valószínűleg rondán meg fognak nyúlni.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem. A kamrába nincs fűtés ott hűvös van. Akkor nappal ablak éjszakára pedig átteszem a kamrába. :)
2017. márc. 20. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!