Ez a láncfűrész tényleg 45 ezerről van leárazva vagy kamu?
2017. márc. 2. 12:15
1/7 A kérdező kommentje:
bocs 35 ezerről
2017. márc. 2. 12:15
2/7 A kérdező kommentje:
Jó minőségű ez a gép?
2017. márc. 2. 12:16
3/7 anonim válasza:
ugyanolyan szutyok mint a többi hasonló nevű...az ilyet 15000ért árulják a cigányok,de biztos lesz aki dicséri mert szégyelli bevallani h szrt vett...egy 52 es fűrész 130000 től felfele kezdődik...
4/7 anonim válasza:
szobadísznek jó,de ha te szeretsz szopni akkor vegyed bátran
5/7 anonim válasza:
Jól írják, nem egy csúcskategória.
Én 11-ért vettem házaló cigánytól, tartaléknak, hogy döntést ne kelljen félbehagyni, ha a másikkal valami lesz. 20-ról indult, de mondtam, hogy most csak ennyi pénz van a zsebemben, ha akarja, ideadja, ha nem akarja, akkor el lehet menni, majd integetek utána fehér zsebkendővel. Ideadta, és nyilván így is volt rajta haszna.
Mondjuk, annak a burkolatába narancssárga festék volt keverve, és más szöveget írtak rá, de a lényeg ugyanaz.
Erős amúgy, vágtam már vele olyan fát, hogy a lap hegye alig ért ki belőle, de a várható élettartama valószínűleg 10 munkaóra körül lehet...
6/7 anonim válasza:
Most ugyanilyen márkájú fűkaszát láttam 3.5 lovassat. 21000 forintért.
7/7 anonim válasza:
még jó h ilyen "zseni gyártók"vannak akik 20000ből kihoznak egy két-háromszázezres gépet...érdekes h ezek a szutykok mind felső kategóriás köbösök meg lovasok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!