Mi ennek a kaktusznak a neve?
Figyelt kérdés
Bal oldalt lent, az aloe alatt. A kis világoszöld bogyós. Jelly bean nevű kaktusz hasonlít nagyon rá, de szerintem ez nem az, mert olyan is volt nekik az üzletben és annak inkább hosszúkás levelei voltak.
2017. febr. 13. 20:26
2/5 anonim válasza:
Jól írja az első, nem kaktusz, hanem varjúháj.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ez olyasmi, mint a kövirózsa? De a pontos nevére még mindig kiváncsi lennék.
2017. febr. 14. 11:27
4/5 anonim válasza:
A képkeresöbe add be a "sedum" megnevezést és utána a képek közül keresd meg, amelyik a legjobban hasonlít a növényedre, mert élöben jobban látszanak a különbségek, mint képröl.
5/5 A kérdező kommentje:
Kerestem már, de felsorakoztattak vagy 30 nekem szinte egyformán kinéző növényt, és az összesnek más volt a neve :D
De szerintem a csüngő varjúháj hasonlít a legjobban rá.
2017. febr. 14. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!