Melyek a jó minőségű benzin motoros fűkaszák? Max 40. 000Ft-ig
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 21:59
11/13 anonim válasza:
Igazán nincs mit!Nekem még nem volt vele problémám eddig,és nyírom rendesen.
12/13 plasztik@ä válasza:
én ma haragudtam meg az al-ko ra végleg. ha érdekel akkor privibe leirom miért!
13/13 anonim válasza:
Szerintem fölösleges leírnod, miért haragszol az alkora. Egyrészt a kérdező már vett, tehát ne paráztasd feleslegesen. Másrészt pedig minden gyártóra haragszik *valaki*. Most csináljuk egyenlő versenyfeltételeket, és írjon minden gyártóról valaki valami horror sztorit? Minek? Van, aki utálja az MTD-t is, sokan meg szeretik. Csak aki szereti, nem forrong, és nincs ingere, hogy világgá kürtölje a bánatát. Ugyanez vagy te az alkoval. Ugyanez vagyok én a Stihllel, Feri meg a Husqvarnával.. Hagyjuk a horror sztorikat szerintem, és kívánjunk a kérdezőnek incidensmentes együtt töltött éveket a választott alkojával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!