Hol lehet kapni olyan apró bonsai méretű fákat, köveket, növényeket, amik beltéri sziklakert kialakításához használhatók?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondoltam, amikkel pl kertmérnökök dolgoznak látványterv, makett készítésénél.
A nappalimba szeretnék egy kis erdei hangulatot varázsolni. Terráriumban, ültetőládákban szeretném kialakítani ezeket a zöld övezeteket. Hol érdemes nézelődnöm? Praktiker, Bauhaus stb kilőve. Nagyon ritkán látok ilyen kellékeket, amik méretre ennyire picik. A válaszokat előre is köszönöm.
2016. okt. 21. 21:00
1/4 anonim válasza:
Nem egészen érthető, hogy élő növényre, vagy makettre gondolsz. Ha élő növényre vágysz, akkor bonsaihungary.hu
3/4 anonim válasza:
Olyan "igazi" fákkal nem fog menni, azok nem bírják a lakást.
Szobanövényekből kialakított bonsai-szerűségekkel próbálkozz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek :) No, szóval temészetesen igazi, élő nővényeket szeretnék, nem makettet. De láttam már olyan makettet, amin élő növényt használtak, és ugye az pici volt. Úgy látom én is, hogy a bonsai lesz a megoldás.
2016. okt. 23. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!