El tudom adni a 2 méternél is magasabb fenyőimet?
Igen, el tudod adni, legalábbis a kisebbeket. Olcsón főleg. Ha kereskedőnek akarod adni, már most hirdesd minden lehetséges módon, kiemelve, hogy olcsón adod. (Ne számíts nagy összegre.)
Nekem is vannak fenyőim, a vevők legalább harmada 2-2,5 m közöttieket keres.
3 m-es már nemigen kell, mert kevés a nagyon magas lakás. Ezekkel azt lehet csinálni, hogy nem földszinten vágod, hanem fél méter magasan.
Ja persze, ha túl sűrűek, akkor az aljuk a fényhiány miatt már csupasz vagy legalábbis gyászosan néz ki. Emiatt egyébként is magasabban kell vágni.
Fenyőtől függ, hogy melyik hogy néz a magas vágás miatt, van, aminek már így nagyon csupasz lesz az (új) alja.
Hát, ami annyira ritkás, azt nemigen tudod eladni.
A túl széles fákra sincs nagy kereslet.
Őstermelőit kiválthatsz, de 500-at nem fogsz egy évben eladni. Kisvárosi piacon jó, ha 100 elmegy egy évben, de lehet, hogy ehhez is kell valami jó hely, mondjuk Lidl vagy Tesco parkoló. Legjobb esetben 1500/m áron, vagy inkább valamivel olcsóbban.
Kereskedőtől szerintem 800-at kaphatsz darabonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!