Aliexpressről rendelt már valaki virágmagokat? Mennyre megbízható?
Az értékeléseket elolvasva semmi,de mindig vannak akik bíznak a jó szerencsébe.
Gondolkozz és ne dőlj be a hülyeségnek!
Egy ismerősöm nagy rendelgető, igaz virágmagot még nem próbált, de szerinte kb. 50 % használható a megrendelt holmikból.
Én egyszer rendeltem egy állítólag gyári új alkatrészt, ami a valóságban bontott volt és nem működött. A küldő ígért egy újat, csak hogy ne írjak róla rosszat. Az persze sosem érkezett meg, amikor rákérdeztem, letagadta. És egy bizonyos határidő után már semmit nem tehetsz.
Olyan magokat, amiket nedvesen kéne tartani ne rendelj.
Meg vannak olyanok, amik nem léteznek.
Pl kék és egyéb szines eper, rózsa, bonsai fa...
Ja meg van csöcsfa is. (Ami nincs)
Sárgászöld eper létezik (nagyon zöld nem), kék nemigen. Szivárványszínű rózsa is létezik, de ez magától csak fehér, attól lesz szivárványszínű, hogy behasogatják a szárát, és minden részt más színű, felszívódó festéket tartalmazó üvegbe lógatnak. Az a specialitása ennek a fajtának, hogy a festékek nem keverednek a száron belül.
Mondjuk, szerintem ezt csak oltással érdemes szaporítani, magról nem.
Halvány sárgás szamócám van nekem is.
"Az a specialitása ennek a fajtának, hogy a festékek nem keverednek a száron belül.
Mondjuk, szerintem ezt csak oltással érdemes szaporítani, magról nem."
Ahogy a többi rózsának sem.
Magról rózsát nem érdemes.
Lassan fejlődik, meg ha szárazon kapod elfekszik vagy ki se hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!