Nemjó a kerti kút, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma reggel locsolni szerettem volna..ment is,de ahogy húztam a fúrt kút karját fel véletlen kirántottam a helyéről. Most belemegy de ha felhúzom nem jön belőle a víz. Elrontottam?2016. szept. 23. 17:03
1/7 anonim válasza:
Csak úgy kirántani nem lehet, feltehetően kicsúszott vagy eltört valami csapszeg
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor most mi a teendő?
Mert a helyéről kijött
2016. szept. 23. 17:24
3/7 anonim válasza:
Szét kell szedni és megnézni mi a hiba.
4/7 anonim válasza:
Gondolom erre a műanyag sz.rra gondolt. Amit húzgálni kell. Szólj annak aki odarakta vagy cseréld ki rendes nortonfejre ha lehet.
5/7 anonim válasza:
Vízet kell beletölteni, ha arról a gagyi műanyagról van szó.
10-20 rángatás és felhozza.
6/7 anonim válasza:
Szólj egy vízvezeték szerelőnek és az megoldja neked, természetesen egy kút NEM rontható el, ha elromlott valami az nem a Te hibád, hanem mert elromlott anyaghiba fáradás vagy eleve rossz gyártásminőség miatt. Minden hiba orvosolható, a kút pedig természetesen nem tehető tönkre csak úgy.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megoldódott a baj:)
2016. okt. 16. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!