Kezdőoldal » Otthon » Kert » Virágboltban a virágmagok le...

Virágboltban a virágmagok le van kezelve valamilyen szerekkel? Hajnalka mag mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, gomba- és baktériumölö szerrekkel kezelik.
2016. szept. 7. 07:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez esetben hogy tudok megszabadulmi a szerek hatásaitól, illetve ha nem lehet, akkor hol tudok venni nem lekezelt virágmagokat?
2016. szept. 7. 07:44
 3/12 anonim ***** válasza:
vetni akarod vagy ... ?
2016. szept. 7. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Kezeletlen magot csak akkor tudsz beszerezni, ha te termeszted.
2016. szept. 7. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:
3-as ha már rákérdeztél fogyasztani akarom, ma néztem szét az összes virágboltban, gazdaboltban, Lidlben, Pennyben, Sparban, több kisboltbam és sehol nem volt, netről lehet rendelni?
2016. szept. 7. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Én még nem hallottam arról, hogy kezelnék a normál magokat.

Tudnátok linkelni valamit erről?

Vannak persze csávázott magok (dupla áron), ezek általában pirosak vagy zöldek, de mindenképpen színesek, nehogy megegye valaki.

Nem tudom elképzelni sem, miért ilyen helyeken keresed a magot, miért nem szaküzletben. Egy hete jártam egyben, ott már elég sokféle friss mag is van, de nyilván még nem mindenféle.

Az árak a termelő cégtől és a bolttól függőek.

Hajnalkát nagyjából 39 és 250 Ft között szoktak árulni.

2016. szept. 7. 19:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, azért nem veszek szaküzletben, mert kis városban élek. De esetleg tudnál mondani egy szakboltot?
2016. szept. 9. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, a gazdaboltot csak most vettem észre a többi (elképesztő) hely között.

Ott vagy majd lesz a tél folyamán, vagy ha nem is, de kérdezd meg, hoznának-e a te kedvedért. Rendesebb helyeken lehet így rendelni.

Most még nincs vetőmagszezon, ilyenkor még nincs túl nagy kínálat.

2016. szept. 9. 21:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Igenigen, gazdaboltban pont azt mondták, hogy télen lesz. Viszont megpróbálok rendelni tőlük. Bár egyenlőre lemondtam a hajizásról.
2016. szept. 9. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
De hát most mit szeretnél csinálni vele? Mire megnő, itt a tél, virágra már nem lehetne számítani.
2016. szept. 10. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!