Fólia sátrat szeretnék csinálni, ehhez kérnék segítséget ->?
Nekem műanyag bordás fóliasátram van, rendes fóliabordákból, 4 méter széles 12 méter hosszú. Sajnos ma már nagyon ritka beszerezni a műanyag fóliabordákat, mert nem gyártják, használtan lehet venni, be kell anyaggal burkolni a csöveket mielőtt rámegy a fólia, hogy ne égjen a napon. Az elején és a végén cseréplécből van megépítve az ajtó. Mezőgazdasági boltban csak kérned kell UV satabil fóliát fóliasátornak, elmondod mekkora a váz és ők már tudják hogy ahhoz mennyi fólia kell.
Nekem van rajta zöld raschell háló, hogy ne égjen meg a növények levele nyáron a tűző naptól. A szimpla fóliasátor, ha kellően feszesen van feszítve télen is jól tart, viszont télen fagy van benne. Télen le szoktam venni a hálót, a fóliáról pedig lecsúszik magától a hó.
A vasból vagy horganyzott acélból készült vázak, nehezek, nehezen szállíthatóak, és nagyon drágák is.
Ha érdekel privátban tudok képeket küldeni a saját fóliaházamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!