Mi a gond vele?
sziasztok.Tudom nem az első kérdező vagyok ám nem is az utolsó.. szóval valami történt a kis bonsai-ommal név szerint japanese holly.kb 2 hete csak ugy el kezdett sárgulni, száradni a levele és az ágai is a tetején. a földje vizes, ugy ahogy irták.persze lehet hogy tévedtem a locsolásban hisz akitöl vettem azt mondta hogy tegyem vizbe és lepje el a cserép felét a viz...ám kiderült hogy nem ugy kellett volna... szóval a gyanúm az hogy túl lett öntözve, a vicces része az hogy 3 hónapja van meg a fa és most érezte ugy hogy na jó elegem lett? fura. szóval itt egy kép hogy hogy néz ki..
valakinek valami ötlete mit tegyek vele hogy ne száradjon tovább?menthető még? vagy kuka?
Már vettem kifejezetten bonsai tápoldatot neki permetezni is szoktam nem nagyon cask heti 1x 2x kb
Akkor vágjam le a tetejét neki? vagy csak a vékony el száradt ágakat és leveleket? köszönöm a segitséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!