Husqvarna jó márka, vagy milyen fűkaszát vegyek?
nem akarom megbántani a makita rajongókat, de az igazi pörgös makikák nem mások mint 15-20 éves dolmár konstrukciok, csak felvásárolta,átmatricázta, a makika a dolmárt,és a gépeivel villog
a makika fűkaszák kalap sz@rok, már elnézést a kifejezésért,
á régi dolmárokat DBC elő márka névvel futtatják
PL: DBC 4010
vagyis DOLMAR BRUSH CUTTER (dolmár fűkasza)
akkor neki álltak fejleszteni saját fűkasszát, BBC előjellel PL: BBC 4500
vagyis BLUE BIRD CUTTER (motor fejlesztésre utal)
nagy, lomha, 25-ös keverékkel kell bele mert különben megsül a perselyezés, tiszta oldsmobil
pár éve kijöttek a 4T motorokkal, de szerintem aszt csak ilyen sznobok, vagy naív kis emberek veszik, mert szerintem 4T motor pont nem fűkaszára való, amit ide oda, le,fel lóbálnak és 3/4 gáz a normál állapot a munka végzéshez.
ugyogy szerintem a makákó maradjon inkább a barkács gépeinél,
mert azok viszont szerintem kú.r.v@ jók :)
gondolom már megvetted a gépet, de ha nem akkor én 250-es keret határral ezek közül vacilálnak
"2 nap alatt letoltam vele az 5000négyzetméter derékig-mellkasig érő gazomat... 1 nap alatt is ment volna, csak botrányosan meleg volt a napon."
ne feledd még bejáratós a masina,eleinte ne nyüstöld mert azt egyik sem szereti,
kell neki úgy 5 tank mire "összekopnak" az alkatrészek addig ha lehet féltankonként állj meg vele egy 15-20 percre, és ne húzd neki nyélgázon.
1:40 be keverd, és ha lehet szintetikus adalékkal.
első 5 tankig 1:35 legyen a keverési arány,a bejáratás végett
ezeket gondolom tudod, csak gondoltam leírom mert egy ilyen gépet vétek lenne elrontani.
a szöghajtásra figyelj, zsírozd meg kicsit alaposabban mert elég pörgős motor van a kaszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!