Esővízgyűjtőből szivattyúval locsoláshoz valóban nem
javasolt a 12-es slag?
Figyelt kérdés
Van egy 300literes esővízgyűjtőm, továbbá a csatornázás miatt használaton kívülre került szikkasztóra is rá lett kötve ereszcsatorna, szóval az is esővízgyűjtő. Locsolni szándékozom a kertet, vettem egy/enlőre egy/ szennyvízszivattyút,450 wattos, otthon kibontva láttam hogy 3/4-es a slag csatlakoztatója, vagy hogy hívják, nekem meg 1/2-es slagom van. Javasolták, hogy vegyek . Nem tudom mi a neve amivel 3/4-es slaghoz 1/2-est tudok csatlakoztatni. Meg is vettem, de közben az OBI-ban egy eladó hölgy azt mondta ne használjam 1/2-es slaggal a szivattyút, mert tönkre megy. Ezen azért csodálkoztam, mert másvalaki meg azt mondta korábban, hogy ne sokat várjak a szivattyútól locsolás témában, mert épp hogy csak csörgedezni fog a slagban a víz. Mi az igazság e témában?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.