Felállíthatós kerti medence alján döglött alga kiszedése, hogyan?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a medence aljára lerakódtak a döglött algák és sehogyan sem tudom felszedni onnan.. A víz csapról lett feltöltve és kb. a 2. napon már keletkeztek az alján barnás foltok de az még nem volt vészes, de most 1 hét múlva már, ha belemegyünk a vízbe és felksvarjuk az aljáról kb. le sem lehet látni a 91 cm-es medence aljára. Rendeltem egy ilyen INTEX Venturi porszívót, de édes keveset szed fel szinte semmit nem segített. A vegyszerek jól vannak adagolva, feltöltésnél felhigított algaölővel kisikáltuk az újonnan vett medence belsejét, feltöltés után klór granulátumot adtam hozzá majd multi tablettát tettem az úszóba végül mértem ph-t az alacsony volt és most már felment 7.2-re, mert vettem ph növelőt, alapon gyönyörű tiszta a víz, de ha belemegyünk és felkavarjuk már nem... Esetleg másnak nem volt ilyen problémája? Ha igen és sikerült megoldania akkor kérem, hogy írja le, nagyon hálás lennék!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!