Tecumseh motor rotációs kapán jónak számít?
Egy ilyet találtam, de én eddig a briggs meg a honda amiben bíztam, ezt nem ismerem.
Mi a véleményetek róla, meg lehet venni? Mire kell odafigyelni?
Maradnék a Briggs vagy Honda motorosnál.
A tecumseh motorokat sokan szidják.
Nekem is volt szerencsém hozzá, a hajtókar kikönyökölt a motor oldalán :-)
Én is láttam már 1 hónapos Tecumseh motort, aminek az oldalát kiütötte a dugattyú...
Alapvetően bóvli, de egy rokonomnál pont most láttam fűnyírón egy régi Tecumseh motort, pedig elég sokat megy.
A tecumseh egyáltalán nem bóvli kategória.
Nagyobb cég mint a nálunk kedveltebb b&s. Hasonlóan pofonegyszerű motorokat gyárt mint a b&s, vagy a többi kismotor gyártó.
Egy baj van vele: az alsókategóriás motorjait nem hülyebiztosra tervezték.
Mert amikor amikor a belerohadt benzin miatt nemindul... ...mit csinál a h....je? Állítgatja! Mig egy alsókategóriás briggs motoron nincs mit állítgatni. Amitől az briggs és a tecumseh hajókarok rendre törnek: az a kevés, vagy nem megfelelő olaj.
Szervizben nyilván rosszakat mutogatnak - ha erre idejük van... - b&s szervizben nyilván rossz b&s motorokat... meg mindenhol amilyet javítanak.
Végül is megvettem, erővel nincs gondja indul is könnyen.
Olaj leeresztőt nem találtam rajt, lehet hogy már ezeken sincs?
Mindenféle motorokat javítottak, ezekre direkt azért hívták fel a figyelmemet, hogy csupa új motorok, és javítani kell őket.
Én nem vettem volna meg, de reménykedjünk, hogy a tiéd valami tartósabb példány.
Szerintem kevés volt az olaj,és eltörhetett a dugattyú gyűrű.
Ha nem húzta meg a henger belsejét,akkor cserével megoldható lehet.
Csak a rosszat írják róla .Persze nem tudják hogy ez nem közöséges fűnyíró,hanem pázsitfű nyíró.
Nekem már vagy 25 éve megvan,de használtan vettem a zsibin .Egyszer már ki is gyulladt,mikor a gyertya szikráját néztem.Mert alatta nagyon benzines volt.Pár vödör víz,így csak a levegőszűrő égett le. Ebbe csak benzin kell,a tavaszi első indításkor is.Ha nem is elsőre,de 2.rántásra biztosan indul.csodálatosan nyírja a füvet.
Az MTD fűnyírói semmilyen megközelítésben,még köszönő viszonyban sem lehetnek vele .
3 as,mihez képest bóvli ? A Vikinghez képest? Ahhoz valóban az.
Nézted az árérték arányt is ?
Azért a sok Kínaival szemben nem utánuk jönne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!