Van olyan fűnyíró, amely nem elektromos vagy benzines?
Nem kicsi kézi fűszegélyvágó ollófélére gondolok és nem is kaszára, hanem olyanra, amivel nagyobb területen lehetne viszonylag rövid idő alatt füvet vagy kis gazt vágni, de ne legyen benzines és lehetőleg elektromos se.
Léteik ilyen?
van akkumulátoros fűnyíró is,bár ez is elektromos....de persze korlátozott a terület, vagy több részletben kell levágni.
Köszönöm.
Amúgy az állatokra is gondoltam (ló, bárány, kecske, tehén, disznó), de nekünk nincs egyik sem.
Többeknek van itt a környéken, gondoltam arra, hogy kölcsönkérek pl egy kecskét, de forgalmas főút mellett lakunk és ha az állatka nincs hozzászokva a kamionok zajához, akkor szerintem nagyon megijedne itt, azt pedig nem szeretném.
Köszi az értelmes ötleteket!
Kecskét fűnyírásra? Akarsz agygörcsöt kapni, meg gutaütést?
Ha a kertedben már az összes gyümölcsfának és bokornak a gallya, levele, kérge elfogyott, a veteményest kipusztította a sárga földig és még ezután is éhes szegény állat, akkor lehet, hogy még a fűnek is nekiáll.
Ha tényleg egy ilyen átokfajzatot bíznál meg a fűnyírással, akkor csakis és kizárólag kikötve egy cövekhez, amit pár méteres körben körbe tud járni, de semmit nem érhet el, amiért kár lenne. Így kénytelen azt enni ami ott van: füvet, de szinte bármi mást: akár a szederindát is. Ja és ha kikötöd, akkor csakis kutyalánccal, mert amúgy bármilyen más kötelet elrág. Csak a drótból készültet nem. Találékony teremtés.
:-)
Igen, természetesen, ha a kecskés módszert igénybe vettem volna, akkor csakis a gazt engedtem volna megennie.
De azért köszi a láncos tanácsot, az nem jutott volna eszembe egyből, hogy a kötelet is szétrágná!
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!