Mit csináljak egy olyan pottyantós wc-vel ami 20éve nincs használva de tele van? Gondolom az elszállítás a beszáradás miatt nem lehetséges.
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 07:44
2/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni, hogy nem szét bontani, hanem újra használatba helyezni szeretném.
2016. jún. 7. 07:45
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, beleszáradt minden, a papírral együtt.
2016. jún. 7. 07:46
4/11 gomzoli válasza:
Ez most egy amolyan "Dixi" wc (műanyag hordozható kabin), vagy a földbe ásott "classic-style" kerti retyó?
5/11 anonim válasza:
hagyd a bánatba és temesd be. ha kiásod akkor kell még 1 gödör amibe meg elásod.Ha meg szállítani akarod akkor annyi pénzt nem ér az egész.
6/11 gomzoli válasza:
Így, vagy úgy, de nem úszod meg a kubikosmunkát :-)
Sok vízzel, és némi türelemmel elérheted, hogy sár állagúra felpuhuljon a "tartalom", ezután következhet a kimeregetés, a 20 éves motyó valószínűleg teljesen szagtalan és nyugodtan a kerti komposztba önthető.
7/11 anonim válasza:
szerintem is hord ki a kert végébe elásod ott már el tud bomlani
8/11 anonim válasza:
-kis víz,félkiló élesztő ,azt az egész kiugrik a gödörből .....
9/11 anonim válasza:
Szerintem is jobb, ha inkább vájárkodsz. Először fúrsz egy új kakitárnát, utána fogod a régi őrbódét és elvonszolod valahogy az új pokollyuk fölé, végül a régi belyáratot behantolod az új helyről kitermelt anyafölddel. Talicskád gondolom van. Jó munkát, erőt,egészséget!
10/11 anonim válasza:
Szerintem is áss egy új gödröt, abba rakj le egymás tetejére 1-2 betongyűrűt. Ami föld abból kijött, azzal temesd be alaposan a korábbit, azt a földet döngöld bele!
A rajta levő felépítményt pedig áthelyezed az új fölé és szinte rögtön kész.
Az újnál hátul ne felejts el készíteni eternit-csővel, akármivel egy akkora ki-bejáratot, hogy a szippantó kocsi csövét odahelyezve, a tisztítás évenként egyszerű legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!