Tapasztalatok AL-KO BC 4535 II Premium fűkaszával kapcsolatban?
Nekem a kisebbik van (bc4125). Általánosságban meg vagyok vele elégedve, az 1-2 apró hibájával együtt lehet élni (pl. a markolat "szarv" egy idő után elforog a gép vázán, időnként vissza kell forgatni).
Nyilván nem alkalmas mindennapos munkaeszköznek, arra tényleg Stihl vagy Husqvarna.
De a hobbi kategóriában szerintem elég jó.
A 4535 csak jobb lehet az 50-es motorral.
A kínai kaszák csak a burkolatukban, hengerűrtartalmukban és a rajta lévő matricákban térnek el. Motor, gyújtás gond nem igen van velük. A felhasznált műanyagok miatt néhány év múlva cserélni kell a karburátor membránt, szivató gumit, tankátvezető tömítést, szimeringeket, rezgéscsillapító gumit. Berántószerkezetből jó ha van tartalék otthon. Egy 1000-1500 m² terület évi 5-6 kaszálására bőven jók. Csak el kell fogadni, hogy a fenti alkatrészeket néhány évente cserélni kell. Egyik sem kerül 1000Ft-nál többe.
Okos ember előre gondolkodik... szezon elött kicserélteti vagy kicseréli őket és akkor 2-3 évig nincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!