Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kb 660 négyzetméteres területr...

Kb 660 négyzetméteres területre milyen fűkaszát vegyek?

Figyelt kérdés
Évente 5-6x-or vágnám le rajta a füvet, és max 50-60 ezret tudnék rászánni...

2016. máj. 10. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1,2 LE 660 m2-re, nevetséges.
2016. máj. 12. 17:28
 12/15 gomzoli ***** válasza:
Félreértesz, azt az Al-Ko gépet egyáltalán nem javasoltam, sőt, ha elolvasod az előtte beidézett sztorikat, láthatod, hogy pont inkább eltanácsolnám tőle én is a Kérdezőt!
2016. máj. 13. 07:55
 13/15 anonim ***** válasza:
stihl,husqvarna igazából ezek a tuti ketyerék minőségben fogyasztásban munkaidőben(kánikulában te hamarabb kidőlsz mint a kasza) de 660m2 5-6x az tényleg nem sok ezt akár egy kínai szar is bírná csak min 50cm3 és 3le meglegyen,nekem 40eft kínai van most lesz 3 éves van benne 95 üzemóra és eddig csak benzinre damilra és zsírra költöttem de szigorúan délután és max 1 órát használva aztán pihenő és a legfontosabb a minőségi full szintetikus olaj 2500-6000ft/l
2016. máj. 14. 22:40
 14/15 gomzoli ***** válasza:

Elképzelhető, hogy ki lehet fogni jókora szerencsével egy-egy jobban sikerült szériát ezekből a kínaiakból is, de más kérdés, hogy megéri-e zsákbamacskát játszani 30-40 ezer Ft-os alapon?

Nekem sajnos a "nem nyert" cetli jutott amikor megpróbáltam: lásd 5. válasz utolsó bejegyzése.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy alapból az összes olcsó gép szär, de hogy melyik az és melyik nem, az sajnos mindig csak utólag derül ki...

2016. máj. 15. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Annyiért a Fuxtec cucc minőségellenőrzöttsége és garanciaháttere tűnik elég jónak, lásd index.hu fórum fűkasza topik keresés fuxtec szóra.
2016. máj. 16. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!