Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen euphorbia trigona...

Milyen euphorbia trigona fényigénye?

Figyelt kérdés
Kitehetem a kaktuszaim közé, amik napos helyen vannak? Csak mert tavaly csak az ablakomba tettem ki, és nagyjából hozzászoktattam a naphoz, mégis leszáradtak a levelei, és egy kicsit elszíneződött.

2016. máj. 7. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, ki lehet tenni, de szoktatni kell a naphoz egy hétig, nehogy megégjen. Ha van olyan helyed, ahol pl. lelógó ágakon vagy bokron keresztül éri a nap, az nagyon jó, vagy ahol csak mondjuk reggel 9-ig süt rá, ameddig még a vastag légréteg megszűri.

A levelek leszáradása természetes folyamat, azok csak a fiatal hajtásokon zöldellnek.

Régebben én is kint tartottam, csak könnyen felborulnak, azért vannak mostanában üveg mögött.

2016. máj. 9. 12:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi! :) Csak láttam olyan képeket, amin az egész növényen levél van, de láttam olyat is, amin csak a felső friss részén van, mint az enyémen, és nem tudtam, most mi van. :D
2016. máj. 9. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A kertészetekben gyorsan megnyomatják, így az egész növény fiatal. De ahol félig-meddig természetes módon nő, ott nincs az egészen levél.
2016. máj. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!