Starkl-nél mennyi a szállítási idő átlagosan?
Már több mint egy hónapja rendeltem tőlük, üzenetben érdeklődtem, hogy kb mikorra várható a szállítás, azt írták hónap közepén küldik, hát a héten remélem ideér (nem gond, hogy ennyit kell várni, csak ép növényeket kapjak).
Másnál is ilyen sok időbe telt mire megkapta a rendelését?
Szállítási feltételek - tavasz
Szállítási idő: megrendeléseket a beérkezések sorrendjében és az időjárástól függően küldjük.
Februártól: vetőmag ajánlatunk
A magokat legkorábban a következő időpontokban tudjuk küldeni: 2016.2.8., 2016.3.7., 2016.4.8.
A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk
Márciustól: eprek (frigo palánták), rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.
Áprilistól: balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.
A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa+virághagyma, balkonnövény). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni!
A küldés időpontját az időjárási viszonyok befolyásolhatják. A növények a készlet erejéig szállíthatók.
Köszönöm, de ezt én is olvastam már!
Személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi, nem egy bemásolt szövegre, amit valószínű, hogy minden vevő elolvas, személy szerint én is.
Ma kaptam értesítőt, hogy feladták, csak érdekel, hogy másnál is ilyen sok idő mire küldik!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!