Kezdőoldal » Otthon » Kert » Starkl-nél mennyi a szállítási...

Starkl-nél mennyi a szállítási idő átlagosan?

Figyelt kérdés

Már több mint egy hónapja rendeltem tőlük, üzenetben érdeklődtem, hogy kb mikorra várható a szállítás, azt írták hónap közepén küldik, hát a héten remélem ideér (nem gond, hogy ennyit kell várni, csak ép növényeket kapjak).

Másnál is ilyen sok időbe telt mire megkapta a rendelését?

2016. ápr. 18. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szállítási feltételek - tavasz

Szállítási idő: megrendeléseket a beérkezések sorrendjében és az időjárástól függően küldjük.

Februártól: vetőmag ajánlatunk

A magokat legkorábban a következő időpontokban tudjuk küldeni: 2016.2.8., 2016.3.7., 2016.4.8.

A vetőmagokat külön, a többi megrendeléstől függetlenül szállítjuk

Márciustól: eprek (frigo palánták), rózsák, szőlők, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, hagymások, virágzó cserjék, díszfák, évelők, díszfüvek, fenyők, talajtakarók, kúszónövények.

Áprilistól: balkonnövények, dézsanövények, krizantémok.

A nálunk rendelhető cikkek jellegéből adódóan pontos szállítási határidőt nem tudunk megadni. A növényeket a megfelelő ültetési időben szállítjuk. Eltérő ültetési idő szerint kért megrendelését együtt csak a későbbi szállítási idő szerint tudjuk teljesíteni. (Pl: gyümölcsfa+virághagyma, balkonnövény). Amennyiben az ültetési idők szerint külön időpontban kéri a növényeket, úgy kétszer számolunk fel szállítási és csomagolási költséget. Kérjük szíveskedjék ezt a megrendelésénél jelezni!

A küldés időpontját az időjárási viszonyok befolyásolhatják. A növények a készlet erejéig szállíthatók.

2016. ápr. 18. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de ezt én is olvastam már!

Személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi, nem egy bemásolt szövegre, amit valószínű, hogy minden vevő elolvas, személy szerint én is.

Ma kaptam értesítőt, hogy feladták, csak érdekel, hogy másnál is ilyen sok idő mire küldik!?

2016. ápr. 19. 07:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Tessék: januárban rendeltem, a csomagot április elején hozták.
2016. ápr. 19. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Kaptál visszaigazolást? Én 2 hete rendeltem, egy azonnali automatikus válaszlevél jött a rendelés befogadásáról, de több nem.
2016. ápr. 19. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mikor rendeltem, nekem is csak egy összesítő jött, hogy miket rendeltem és ennyi, aztán most jelentkeztek, hogy feladták és mikor várható a kiszállítás...
2016. ápr. 20. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Megéledtek a növények?
ápr. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!