Nem régen költöztünk családi házba lakásból. Persze szeretnénk medencét, valami nem drágát, de jót, amiben elfér két nagy darab ember. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 17:51
11/18 A kérdező kommentje:
Hát egy kicsit elvettétek a kedvemet. Főleg azon kell elgondolkozni, hogy ki lenne-e használva. Két nyugdijas vagyunk,egy db. unokával, aki nem sürü vendég, mivel 16 éves lány. Neki már nem pálya a nagyszülőkkel bulizni.
2016. ápr. 8. 09:55
12/18 anonim válasza:
Nagy család vagy rokonság, 5-6 unoka, de akkor is csak egy nyáron át használható.
13/18 anonim válasza:
Egy kisebb felfújható, vagy műanyag, amibe beleülni, vagy feküdni lehet, és könnyen szétlocsolható a vize a kertben, ha már piszkos, mert nem túl nagy méretű. Ez persze úszásra nem jó, csak ha napozol, nem kapsz hőgutát, mert benne üldögélsz, locsolgatod magad.
14/18 A kérdező kommentje:
Na ilyesmire gondoltam, de nem tudom, hogy hogyan keressem. Nem tudnál képet feltenni?
2016. ápr. 9. 16:10
15/18 anonim válasza:
'Na ilyesmire gondoltam, de nem tudom, hogy hogyan keressem.'
Esetleg ugy, hogy felfujhato medence...?
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Már nem tünik a dolog olyan misztikusnak.
2016. ápr. 10. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!