Mitol puhul az aleo veram levele?
Mikor puhul akkor el is kezd sárgulni vagy a színét megtartja?
Mert ha sárgul is akkor vagy túl sok a nedvesség ( Tudom furán hangzik, de utána azért szárad el ) vagy valami megtámadta.
Csak puhul, majd elszarad, de nem rohad szerintem....
Most attettem masik szobaba es megprobalok kevesebb vizet adni neki, lehet h 2 hetente sok volt ontozni, ket to konnyen kimozdult a foldbol, egy volt stabilabb a harombol, koszonom!
Ja, fűtött szobában van?
Ez nem szeretik, valószínűleg kevés a fény a hőmérséklethez képest, és a régi leveleket eldobálja.
Ha nem tudod helyesen tartani (teleltetéssel), akkor legalább ablakban tartsd.
Igénytelen, pl. öntözni nem sokat kell, meg tápanyagot se sokat akar, de nagyon fényigényes, mint minden pozsgás növény.
Itt valami oktalanok lepontoztak, de ettől függetlenül a pozsgás növényeknek van egy általános tartási módjuk:
Nyáron nagyon világos hely, vagy szabadban, vagy bent napos helyen, ritkán és bőségesen öntözve. Télen hűvös, világos helyen, teljesen szárazon tartva, vagy kevésbé hideg helyen ritkán nedvesítve. Télen meleg szobában csak nyúlik. Megél (egy darabig legalábbis), de nem lesz szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!