Mumusan kérdése:
Ez a konyhakert terv jó így?
2016. márc. 4. 19:19
1/3 anonim válasza:
Dinnye, uborka egymáshoz közel nem jó.
2/3 anonim válasza:
Én általában egymás mellé szoktam, az azonos igényeik miatt, semmi hátrányt nem tapasztaltam az elmúlt pár évtizedben.
Viszont arra számolni kell, hogy 1 m-re el fognak futni a tövüktől, tehát megfelelő helyet kell nekik hagyni.
Mondjuk, a borsó mellé menjen az uborka, aztán mikor kikerül a borsó, ott az üres helyén futkoshat az uborka. A kukorica közé is befuthat, még jó is tesz neki, ha nem tűzi a nap. (Az első időszakban fokozott öntözést kíván, ameddig a kukorica el nem szárad.)
3/3 anonim válasza:
Fúúú,de ilyet még sosem csináltam....és mindig mindenből van bőségesen, egészségesen. Egyedül a lótetűvel volt problémám...arra meg jó lett a krizantém. Nem kell túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!