Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egyik orchideám leveleinek...

Egyik orchideám leveleinek alsó felén ragacsos cseppek jelentek meg. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Szegény nincs túl jó bőrben.Már gyanús volt,mert tavaly nyár óta nem virágzott,pedig ugyanott van,ahol a többit tartom és ők nagyon szépek.Megmarad még?
2010. márc. 31. 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Vidd a többi közeléből, mert átmegy róla a többire. Aztán akármennyire is a sajnálod vágd le azokat a leveleket, amelyikek ilyenek. Megsinyli kicsit, de túl kellene élnie.

Én a csokros indámmal jártam így, szegénykémet elég keményen megcsonkítottam, aztán jól megfürdettem mert még a szekrény oldala is ragadt tőle, de túlélte. Már egész szépen kikupálódott. Amúgy levéltetű, vagy valami hasonló.

2010. ápr. 8. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!