Uborka vetőmagot vennék, de egyiken sincs feltüntetve, h keseredésmentes lenne? Nem akarok befürödni vele, mint tavaly.
Köszönöm!
Ezt majd beteszem a pénztárcámba kinyomtatva, de túl sok esélyt nem látok rá, hogy épp ezt a fajtát megtaláljam itt Debrecenben. Ahogy látom, itt nincs boltjuk. De azért megpróbálom.
Csak van valami nagyobb mezőgazdasági bolt. Ilyen helyeken legalább 4-5 előállító vetőmagjait árulják.
De különben más cégek honlapját is végignézheted, mert másoknak is vannak ilyen leírásaik. Csak egy listát írj a keseredésmentes fajtákról, nem kell a részleteket kinyomtatni.
Én minden évben az Öregtől veszem a vetőmagokat a webáruházában. Elégedett vagyok az uborkáival is. Nem olcsó, de megbízható vetőmagforrás.
(Kopácsi Pétenek hívják amúgy, de néhány kertész barátommal már csak "az Öreg"-nek hívjuk őt)
holnap megyek szétnézni, hazafelé elmegyek egy mezgaz bolt mellett, de még sosem mentem be.
köszönöm a weblapot is, 450-et még éppen adnék egy csomag magért, bár valóban nem olcsó. de 1 csomag miatt kifizetni a postaköltséget, az már kicsit durva összegre jönne ki.
Biztos az is hatással van rá, de ezek szerint amire nincs ráírva, h keseredésmentés, az eléggé hajlamos rá, hogy megkeseredjen.
Én locsoltam bőségesen, mivel nagyon meleg nyár volt.
Egyébként találtam magot, el sem kellett mennem mezgaz.boltba, a Tescoban vásárolgattam. Nem sok esélyt adtam neki, de megnéztem, és volt. Nem kicsi csomagos, olcsó, hanem a nagyobb, drágább. De legalább rá volt írva a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!