A vihar leszakította a hintaágy tetejét, mivel pótolhatnám?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 07:30
1/5 anonim válasza:
Tavaly az enyém is elszállt. Én vettem egy szép viaszkos vásznat, és rászabtam. Ipari tűzőgéppel pedig megtűztem. Egész jó lett. Ott maradt.
2/5 anonim válasza:
Nekünk is kirongyolódott. Az Ikeában vettem méterben anyagot (azok nagyon strapabíróak) és pikk-pakk megvarrtam. Igazán nem volt ördöngős feladat, pedig nem vagyok különösképpen ügyes.
3/5 anonim válasza:
Ha tudod a tipust,vehetsz a gyártónál is.Adnak minden tartozékot.
4/5 anonim válasza:
Hát nálunk is ilyen szövetből varrt teteje van, de nincs odarögzítve tartósan, hanem rá lehet kötözni, és vihar esetén vagy télen le lehet szedni....meg ki is lehet mosni időnként.
5/5 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Nekünk leszakította a kerettel együtt és széttürt, ki kellett dobni. Azóta (4éve) nincs teteje. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!