Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeretnék venni egy fűkaszát,...

Szeretnék venni egy fűkaszát, nagy teljesîtmény, erôs, megbîzható legyen, stihl, husqvarna, kilôve az áruk miatt, Ti melyiket választanátok ezek közűl? (Nem kînaiak)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez màr tùl lô kereten de ezen is gondolkodom

[link]

[link]

[link]

Tudom hogy ezeknek az àràbôl màr lehetne venni egy husqvarna-t, csak kis teljesîtmenyüt, ès nem "iparit"

A sthil meg ennyièrt othoni prüttyögôket àrúl...

2016. febr. 2. 19:12
 1/7 gomzoli ***** válasza:
Ezek közül az Oleo Mac, vagy a Makita lenne számomra a két esélyes. Bár ez utóbbi áráért Stihl FS 130-at is vehetsz, ha az elég neked.
2016. febr. 3. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:

A solo lessz a befutò,

Fukasza forumon szinte csak jót olvasni rola,a hûtèsère panaszkodnak hogy nem a legjobb ,ès aki nem èrt hozzà az megsüti ebèdre.

Ezt leszàmîtva szinte istenîtik.

2016. febr. 4. 02:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Sthil fs 130 Nem rossz de 200 ezerèrt szerintem baromi kevès teljesîtmènyel rendelkezik.

Egy normàlis stihl fûkasza 250- nèl kezdôdik.

Amivel màr lehet dolgozni,ha kell 3m2-nek de ha kell 3 hektàrnak proplèma mentesen neki lehet àlni. Csak legyen ki dolgozzon vele.

De ezek sem hülyeàllôak, idiòtàk kezèbe ez is kipurcan rövid idôn bellûl.

2016. febr. 4. 02:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én biztos az oleot választanám.

Makitám még nemvolt,de nem hallani jókat róla.

Üdv.

Egy 545rx tulaj.

2016. febr. 4. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem rossz az oleo, sôt..de szerintem nagyon lomha, szemezgettem vele sokat, fôleg a sparta44-el, ès a bc420 t-vel,

Nem tudom màr milyet vegyek...

Bôsèg zavara,vagy nem tudom...

volt oleo-m azèrt îrtam,

(Egyèbkènt tènyleg ku.r.v.a sokat kibîrnak)

2016. febr. 5. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Vegyél hq545-öt.

Azzal bàrmit elvágsz,még mamut fenyőt is:)

Ha már a nagy makitát nèzted,az sem marad el árban túl sokkal,vagy nem is marad el,de jobbnak meg eggyáltalàn nem jobb!Szerintem!

Az biztos hogy ez a husi egy vadállat,nem fogja meg semmi!

Vagy tudom ajánlani még a hq 553rs-t,az is bika,ès olcsóbb vagy hasonló árban van mint a makita.

2016. febr. 5. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
4#6#7 vagyok.
2016. febr. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!