Szeretnék venni egy fűkaszát, nagy teljesîtmény, erôs, megbîzható legyen, stihl, husqvarna, kilôve az áruk miatt, Ti melyiket választanátok ezek közűl? (Nem kînaiak)
Ez màr tùl lô kereten de ezen is gondolkodom
Tudom hogy ezeknek az àràbôl màr lehetne venni egy husqvarna-t, csak kis teljesîtmenyüt, ès nem "iparit"
A sthil meg ennyièrt othoni prüttyögôket àrúl...
A solo lessz a befutò,
Fukasza forumon szinte csak jót olvasni rola,a hûtèsère panaszkodnak hogy nem a legjobb ,ès aki nem èrt hozzà az megsüti ebèdre.
Ezt leszàmîtva szinte istenîtik.
Sthil fs 130 Nem rossz de 200 ezerèrt szerintem baromi kevès teljesîtmènyel rendelkezik.
Egy normàlis stihl fûkasza 250- nèl kezdôdik.
Amivel màr lehet dolgozni,ha kell 3m2-nek de ha kell 3 hektàrnak proplèma mentesen neki lehet àlni. Csak legyen ki dolgozzon vele.
De ezek sem hülyeàllôak, idiòtàk kezèbe ez is kipurcan rövid idôn bellûl.
Én biztos az oleot választanám.
Makitám még nemvolt,de nem hallani jókat róla.
Üdv.
Egy 545rx tulaj.
Nem rossz az oleo, sôt..de szerintem nagyon lomha, szemezgettem vele sokat, fôleg a sparta44-el, ès a bc420 t-vel,
Nem tudom màr milyet vegyek...
Bôsèg zavara,vagy nem tudom...
volt oleo-m azèrt îrtam,
(Egyèbkènt tènyleg ku.r.v.a sokat kibîrnak)
Vegyél hq545-öt.
Azzal bàrmit elvágsz,még mamut fenyőt is:)
Ha már a nagy makitát nèzted,az sem marad el árban túl sokkal,vagy nem is marad el,de jobbnak meg eggyáltalàn nem jobb!Szerintem!
Az biztos hogy ez a husi egy vadállat,nem fogja meg semmi!
Vagy tudom ajánlani még a hq 553rs-t,az is bika,ès olcsóbb vagy hasonló árban van mint a makita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!