Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szórtam egy csomó féle magot,...

Szórtam egy csomó féle magot, nagyon szépen kikeltek, de 2-3 cm-esen elfonnyadnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Naponta spriccelem őket vizzel, fóliával le vannak takarva, meg nem fázhattak szerintem! A karfiol, a kelbimbó, a bazsalikom, a kakukkfű és még sorolhatnám menyi minden feküdt el. ilyenkor már túl sok lenne a napi locsolás? Légyszi segítsetek! Előre is köszi!
2010. márc. 19. 06:28
 1/1 anonim ***** válasza:
A baj a túl sok locsolás és pára - ez elösegiti a palántadölés nevü gomba szaporodását. A magokat fertötlenitett földbe célszerü vetni, ha kikeltek, akkor a fóliát mindenképpen levenni, nem sokat öntözni és lehetöleg friss levegön tartani. LEhet kapni kimondottan erre való gonbaölö szert is, fde ha már kelezdtek kidölni, akkor nem túl sokat ér.
2010. márc. 19. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!