Mit csináljak ezzel a kaktusszal? Kép a kiegészítésben.
Erről lenne szó. Kénytelen voltam alátámasztani, mert majd' eltört már a saját súlya alatt.
Mit csináljak vele? A másik:
Az igaz, hogy amik kinőttek róla kis "ágak", azokat ha leszedem róla, és elültetem, az is ki tud fejlődni? Régebben ezt hallottam ,de nem akartam leszedni, mert nem vagyok benne biztos. :D
A kaktuszodnak a fö baja, hogy sötét helye van: a kaktuszok teljes napfényt igényelnek ahhoz, hogy rendesen tudjanak fejlödni. Ha nem tudod napra rakni, akkor legalább az ablakba tedd, mert ott nem lesz annyira fényhiányos.
A kis oldalhajtásokat felhasznáhatod szaporitásra, a leszedett részeket hagyd egy napig a szobában, amig a törésfelölet rendesen beszárad, utána ültesd be homok és föld keverékébe, állitsd az ablakpárkányra és legalább két hétig NE öntözd, utána is csak nagyon keveset.
Igen,a fiatal hajtásokat tedd földbe,(ne mélyre).
Ha több hajtást4-6 ot teszel egy cserépbe,sokkal dúsabb,szebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!