Milyen bokrot lehet ilyenkor telepíteni, ami gyümölcsöt ad? Pl. Málnát tervezek, de mi van még?
Figyelt kérdés
Ami nem nő túl nagyra, de van is értelme, tehát nem csak dísznövény.2015. okt. 15. 08:05
1/4 anonim válasza:
www.starkl.hu/bogyos-gy-m-lcs-k/
2/4 A kérdező kommentje:
köszi.
közben én is szétnéztem kertészetek oldalain, és épp így találtam meg, h bogyós gyümölcsök.
csak egy kertészetben 350-500 ft között van egy tő, ezen a rendelős oldalon meg 1000 és 2000 között.
2015. okt. 15. 09:25
3/4 anonim válasza:
én is kérdeztem már:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kert__7135362-milyen-e..
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. :)
málna, szeder, ribizli marad.
a kérdésednél szóba került, h érett állapotban nem fanyar, nem savanyú egyik sem.
Hát én nem hiszem, hogy 30 év alatt mindig éretlent ettem.
A mai rendelt ebédem gyümölcsleves volt, alma és ribizli, hát az első falat után fura képet vágtam, de ez a málnával is így van, ezek nem édes gyümölcsök, és pont.
2015. okt. 15. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!