Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyiért érdemes eladni a...

Mennyiért érdemes eladni a mogyorót és a fügét?

Figyelt kérdés
Van 9kg török mogyorónk és elég sok fügénk is. A mogyorónak (héjas) a nagybanin 1000ft körül néztem az árát, a Tescoba 1500/kg. A fügének 2-3000 körül láttam az árát neten. A zöldséges ismerős mondta, hogy venne tőlünk mindkettőt. Szerintetek mennyit érdemes kérni érte?
2015. szept. 20. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:

A nagybani árat.

Én is szoktam eladni ezt-azt zöldségeseknek, kb. a nagybani áron. Esetleg ha úgy látja a kereskedő, hogy nagy a kereslet, és máshonnan nem tudja beszerezni az adott dolgot, vagy csak napok múlva megy a nagybanira, akkor magasabb árat is fog adni, de erre ne nagyon számíts. (A füge egyébként is nagyon gyorsan tönkremegy, ha nem keres rajta nagyon sokat, akkor nem vesz többet.)

2015. szept. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!